Wat als mijn vlucht vroeg of vertraagd is?

Zolang u uw vluchtnummer opgeeft bij het boeken van uw luchthaventaxi, betekent onze Meet & Greet-service dat we uw vlucht volgen en de ophaaltijd indien nodig aanpassen. Nadat uw vlucht is geland, wacht de chauffeur 45 minuten. Dit geeft u voldoende tijd om door de beveiliging te gaan, uw bagage op te halen en naar de aankomsthal te gaan om uw chauffeur te ontmoeten.
Wat is bij de prijs inbegrepen?
Onze prijzen zijn inclusief alle belastingen, toeslagen, fooien en tolheffingen. Als je het ophalen van de luchthaven boekt, zijn de prijzen ook inclusief Meet & Greet, wat betekent dat we je vlucht volgen en 45 minuten wachten nadat je vlucht is geland. Als u een taxi boekt die naar de luchthaven gaat (of een andere ophaalservice buiten de luchthaven), wacht uw chauffeur 15 minuten na de geplande ophaaltijd. Mogelijk moet u extra kosten betalen voor speciale verzoeken of wijzigingen die u aanbrengt in uw reis.
Hoe betaal ik?
Betaal contant of per pin op locatie.
Geen kaartgegevens nodig. Geen vooruitbetaling nodig.
We weten dat ze een groot deel van de fraude in verband met luchthaventaxi's vormen. U hoeft daarom standaard geen borg te betalen als u uw luchthaventaxi via ons boekt. In sommige gevallen kan er toch een vooruitbetaling nodig zijn en in die gevallen bewaren we deze op een beveiligde rekening zodat u niet misleid kunt worden.
Je eerste rit wordt pas betaald aan de chauffeur als je bent aangekomen en hebt bevestigd dat alles in orde is.
Kan ik mijn boeking annuleren?
Ja. Je kunt je boeking tot 4 uur voor de geplande ophaaltijd gratis annuleren. Sommige van onze partners hebben kortere vensters voor gratis annuleren. Check je boekingsbevestiging voor meer info.

Leave a Comment